De lampendokter:
Op de Middenweg 51 te Amsterdam is Marco sinds 1994 het gezicht van de Licht en Wonen. Met meer dan 25 jaar ervaring staat onze hij altijd voor u klaar! Of het nou gaat om het vakkundig monteren van nieuwe verlichting of het repareren van oude lampen, Marco krijgt het voor elkaar!

De Lampendokter

Montage:
U kunt ervoor kiezen om uw lamp te laten monteren bij u thuis. Wij nemen daarbij de montage voor u uit handen. Dit geldt niet alleen voor uw nieuw gekochte lampen, maar ook voor de lampen die u al in bezit heeft. Hierbij komen er bepaalde tarieven van toepassing die kunnen verschillen per lamp.

De tarieven voor het vervoer (voorrijdkosten) zijn €75,-
De tarieven per uur voor montage zijn €68,-

Klik hier voor het Montage Aanvraag formulier.

Reparatie:
De lampendokter, zou de lampendokter niet zijn zonder reparatieservice. Stel: uw lamp doet het niet meer of uw lamp is kapot, een oude of nieuwe lamp, het maakt niet uit, wij repareren hem! Wij bekijken wat er mis en voorzien u van een deskundig advies. Het eerste consult kost 7,50 euro, wij houden de lamp bij ons in de winkel voor verder onderzoek. Wanneer we weten wat er mis is krijgt u te horen wat de uiteindelijke reparatie gaat kosten. Bent u het hiermee eens, dan gaan we lamp repareren. Als we klaar zijn nemen we contact met u op en krijgt u de lamp weer mee naar huis. U kunt dan weer volop genieten van uw lamp. De garantie op elke reparatie is 6 maanden.

Klik hier voor het Reparatie Offerte formulier.