LEVERING:

Het overgrote deel van ons assortiment leveren we uit voorraad.
De Lampspecialist streeft ernaar om binnen 2 - 4 werkdagen te leveren.
Bij bepaalde producten is een afwijkende levertijd en deze word bij de aankoop van het product vermeld.


Wanneer een product niet meer voorradig is zal dit gemeld worden op de website. De levertijd zal tussen de 1-2 weken bedragen onder normale omstandigheden. Met het COVID-19 kan dit uitlopen tot uiterlijk 3 weken.
Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid. Wanneer deze levertijd boven de 25 werkdagen uitkomt, krijgt u tijdig bericht. Indien u niet akkoord gaat met de langere levertijd, kunt de overeenkomst binnen 4 dagen na melding per email ontbinden. U ontvangt dan binnen 10 werkdagen je aankoopbedrag terug. 

Let op! 
Vul uw adresgegevens correct in. Wanneer adresgegevens niet kloppen en er om deze reden niet bezorgd kan worden, is De Lampspecialist niet aansprakelijk. De Lampspecialist kan niet op een postbus bezorgen. Elke schade die ontstaat door een verkeerd afleveradres is voor rekening van de klant. 

GRATIS THUISBEZORGD

Onze artikelen worden GRATIS* thuis bezorgd in Nederland en België. *Bij een bestelling onder de €75,- berekenen wij € 6,95 verzendkosten, voor zendingen buiten Nederland en België geleden afwijkende tarieven.

RETOUR:

De klant dient bij ontvangst van de levering deze te controleren op juistheid en zichtbare gebreken.

Reclamaties op het bovenstaande dienen binnen 48 uur schriftelijk per mail gemeld te worden.
U kunt uw mail sturen naar : info@delampspecialist.nl
Na de aanmelding van uw reclamatie is er 14 dagen om het product te retourneren.
Retour zendingen zonder aanmelding kunnen door ons niet in behandeldeling worden genomen.
Let op!
Afwijkingen van de vermelde schade wat onder andere door het niet deugdelijk verpakken van het product komt, waardoor deze niet meer voor de volle aankoopprijs verkoopbaar is, zal niet gecrediteerd worden.
Het staat u vrij om het product aan te bieden in de winkel als u er niet van overtuigt bent dat het product ongeschonden in de verpakking geretourneerd kan worden.

Levering geschied tot de eerste deur.

UITZONDERINGEN:
Retourzendingen zonder aanmelding kunnen door ons niet in behandeling worden genomen en dus ook niet gecrediteerd.  

De consument dient, indien redelijkerwijs mogelijk, het product in de originele verpakking te retourneren. De originele dozen mogen niet zijn beschreven.

Uitzonderingen zijn speciale bestellingen die niet als zodanig via de site worden aangeboden of voor de klant speciaal moeten worden gemaakt. Deze kunnen niet worden geretourneerd.

Terugbetaling van het aankoopbedrag vindt alleen plaats wanneer het artikel door De Lampspecialist in ongeschonden en originele verpakking ontvangen wordt binnen 30 dagen na ontvangst van de zending door De Lampspecialist. 

Vergoeding verzendkosten binnen de garantietermijn

Binnen de garantietermijn komen de verzendkosten voor rekening van De Lampspecialist. Indien de klacht ongegrond is zal De Lampspecialist de kosten in rekening brengen bij de koper.

SCHADE:

Gevallen van breuk of beschadigingen worden alleen in behandeling genomen wanneer hiervan binnen 48 uur en na ontvangst van de goederen melding wordt gemaakt. De kosten voor het retour zenden zullen in dit geval vergoed worden. 

CREDITERINGSTERMIJNEN:

De Lampspecialist vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de De Lampspecialist in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld en anders binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.

Tenzij De Lampspecialist aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De Lampspecialist gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.