Onze fysieke winkel is gelegen in Amsterdam oost Middenweg 53-55.

In onze fysieke winkel in Amsterdam-Oost kunt u een terecht voor vragen, retourneringen of hulp met uw nieuwe lamp. Of kom onze collectie design verlichting te bekijken! Het meerendeel van onze online collectie is ook in de winkel te vinden.

Naast verkoop doen wij ook aan reparatie. Heeft u een lamp met een mankement? Dan kunt u die deskundig laten repareren. Met meer dan twintig(!) jaar ervaring krijgt Marco, onze lampenspecialist, uw lamp razendsnel weer aan de praat!

Openingstijden:
Dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 18:00 uur
Zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur
Zondag en maandag gesloten.
In verband met wegwerkzaamheden op de A7 kunnen de openingstijden verschillen. Vanaf 11:00 zal de winkel wel altijd open zijn!

Adres:

Middenweg 53 - 55
1098AD, Amsterdam.

Parkeren en Openbaar Vervoer:

Parkeren in Amsterdam blijft altijd een uitdaging. Bij Licht en Wonen heeft u daar geen last van! Op vijf minuten afstand ligt parkeergarage Q-park, hier kunt u voordelig parkeren terwijl u aan het winkelen bent. Daarnaast is er bij ons voor de deur genoeg laad/los ruimte om uw nieuwe lamp in de auto te laden

Onze winkel is ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf tramhalte Hogeweg is onze winkel nog geen minuut lopen! Komt u met de trein? Dan staat u vanaf station Muiderpoort binnen tien minuten bij ons in de winkel.

Contact:
Mail: info@delampspecialist.nl
Tel: 0204638836